سال مهار تورم و رشد تولید
۱۴۰۲ جمعه ۱۲ خرداد
EN
مناقصات

واحد مناقصات هیات امنا

هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران یک نهاد عمومی غیر دولتی است که مکلف به رعایت قوانین و مصوبات مجلس شورای اسلامی و آیین نامههای ابلاغی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشد.

این هیات همواره با ایجاد فضای رقابتی بین تامین کنندگان کالا از طریق برگزاری فرایند قانونی مناقصات بر اساس بند ب ماده یک قانون برگزاری مناقصات همچنین خرید تجمیعی اقلام باعث میشود تا قیمتها مدیریت شده و تامین کالا بدون قید منابع مالی برای دانشگاه های علوم پزشکی کشور فراهم شود.

واحد مناقصات این هیات از سال 1390 با تبعیت از قانون برگزاری مناقصات و با هدف ایجاد رقابت سالم بین شرکت کنندگان، خرید تجمیعی وکاهش قیمت و با در نظر گرفتن مسائل امنیتی و حفظ اطلاعات شرکتها، راه اندازی شده است.

با توجه به حجم عظیم خرید تجهیزات سرمایه ای و کالاهای مصرفی استراتژیک جهت تامین نیازهای مراکز درمانی تابعه دانشگاه های سراسر کشور(برگزاری حدود 200 مناقصه در سال) واحد مناقصات همواره در تلاش بوده تا با همکاری سایر واحد ها از جمله بازرگانی، حقوقی و مالی در کمترین زمان ممکن این مهم را به بهترین شیوه به سرانجام رساند .

انجام معاملات در سامانه تدارکات الکترونیک دولت

واحد مناقصات هیات امنا با فراهم کردن بستری مناسب جهت ایجاد فضای رقابتی سالم برای تمام تولیدکنندگان داخلی و کمپانیهای خارجی با برگزاری مناقصات عمومی منجر به خرید کالاهایی با بهترین کیفیت، بالاترین استانداردهای موجود و با کمترین قیمت ممکن گردیده است که هیچ شرکت و نهادی در کشور یارای رقابت در این زمینه با هیات امنا را ندارد.

به موجب ماده 9 قانون پنج ساله ششم توسعه، ماده 50 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، تبصره ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم و ماده 1 تصویبنامه شماره 16145/ت 3525 هـ مورخ 1396/2/16 هیات محترم وزیران در راستای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ، ایجاد شفافیت مالی، مبارزه با فساد، برقراری محیط رقابت پذیر سالم و عدالت اقتصادی ، کلیه دستگاه های اجرایی موضوع بند ب ماده 1 قانون برگزاری مناقصات مکلف شده اند تا کلیه معاملات خود اعم از خرید، مناقصه و مزایده را در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت ( ستاد) به انجام برسانند

در همین راستا هیات امنا نیز از این قانون مستثنی نبوده و اقدام به برگزاری مناقصات از طریقه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) نموده است .

با توجه به محدودیت های موجود در سامانه ستاد در حال حاضر فقط مناقصات تولید داخل از طریق سامانه ستاد برگزار می شود.

نحوه اطلاع رسانی مناقصات

اطلاع رسانی مناقصات هیات امنا از طریق درج آگهی در روزنامه های کثیر الانتشار(دونوبت)، پایگاه ملی مناقصات، وبسایت رسمی هیات امنا و نیز شبکههای اجتماعی انجام خواهد شد .

کلیه شرکت های تجهیزات پزشکی اعم از تولید داخل و وارداتی به شرط احراز شرایط مناقصه امکان ورود به مناقصات هیات امنا را دارا می باشند و میتوانند اسناد مناقصات تولید داخل را از طریق سامانه ستاد و مناقصات خرید تجهیزات وارداتی که مشابه تولید داخل ندارند را از طریق مراجعه حضوری به دبیرخانه مناقصات تهیه نمایند و پس از مطالعه اسناد درصورت بروز هرگونه سوال و پرسش در جلسات سایت ویزیت مناقصه شرکت نموده و نسبت به رفع ابهامات موجود اقدام نمایند .

پاکتهای قیمت مناقصات تولید داخل در سامانه بارگذاری شده و مناقصات واردتی توسط حراست تحویل گرفته شده و در شرایط کاملا امنیتی تا زمان بازگشایی پاکت قیمت، حفظ و صیانت می گردد.

جلسات بازگشایی پاکات الف( ضمانتنامه)، ب( مشخصات فنی) و ج(قیمت) در دو مرحله اول و دوم هر هفته با حضور اعضای کمیسیون مناقصات، نماینده حراست و نمایندگان محترم نهادهای نظارتی از جمله نماینده سازمان بازرسی کل کشور و نماینده ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت و نمایندگان تام الختیار شرکت کنندگان در مناقصه برگزار شده و تمامی مراحل بطور شفاف جهت کلیه اعضا و مدعوین به نمایش داده می شود.

به دنبال برگزاری مناقصات، هیات امنا از خروج بی رویه ارز جهت تامین نیازهای کشور در حوزه سلامت جلوگیری و در عین حال از تولید کننده داخلی حمایت و قیمت کالاها در بازار داخلی را کنترل کرده است.

ساختار:

رئیس مناقصات : پوینده کریم پور

کارشناس مناقصات : سید مهدی سیدرضاپور

کارشناس مناقصات: نسترن فضلعلی نژاد

تاریخ به روز رسانی:
1401/05/31
تعداد بازدید:
1078
Powered by DorsaPortal